Aluminium ronde meubelpoot 8 cm (M8) Meubelpoten>Chroom>M8 draadeind kopen Furniture Legs Europe

Aluminium ronde meubelpoot 8 cm (M8) K000625 kopen

 Chroom kopen

De aluminium ronde meubelpoot 8 cm (m8) is een ronde stalen meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. U kunt daarmee uw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in uw interieur past. U kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is geborsteld aluminium. De vorm van dit product is rond.
De meubelpoot meet H 8 x B 3 x D 3 cm
Gemaakt van aluminium
De vorm is rond
Makkelijke bevestiging d.m.v. m8 draadeind
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze aluminium metalen poot is 8 cm (80 mm) en de diameter is 3 cm (30 mm). De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is niet in hoogte verstelbaar. De voet heeft een diameter van 8 cm (80 mm).
Montage
Deze meubelpoot heeft een M8 draadeind voor een zeer eenvoudige bevestiging onder uw meubels. Indien u twijfelt of uw huidige meubel een M8 draadeind of een M10 draadeind heeft dan kunt u het beste de poten van uw meubel afdraaien. Dan kunt u de dikte van het draadeind opmeten om te zien of u een M8 of M10 draadeind nodig heeft. Indien de dikte 10 mm is dan heeft u een M10 draadeind en indien de dikte 8 mm is dan heeft u een M8 draadeind.

Furniture Legs Europe Chroom

Chroom
Ean 9500016564523

Gemaakt van Staal

1

0
Chroom

Furniture Legs Europe

Chroom

23.00

EUR

Staal
M8 draadeind

Actieprijs vandaag : 14.00 Euro

Ga naar Aluminium ronde meubelpoot 8 cm (M8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *