Chromen design hoekpoot 12,5 cm Meubelpoten>Chroom>Schroeven kopen Furniture Legs Europe

Chromen design hoekpoot 12,5 cm K000626 kopen

 Chroom kopen

De chromen design hoekpoot 12,5 cm is een hoekige stalen meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. U kunt daarmee uw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in uw interieur past. U kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is glanzend chroom. De vorm van dit product is hoekig.
De meubelpoot meet H 12,5 x B 3 x D 3 cm
Gemaakt van staal
De vorm is hoekig
Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze chromen metalen poot is 12,5 cm (125 mm), de breedte is 3 cm (30 mm) en de diepte is 3 cm (30 mm). De armen hebben een lengte van 20 cm (200 mm). De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is niet in hoogte verstelbaar.
Montage
Deze meubelpoot is voorzien van 4 montagegaten voor makkelijke montage met 4 schroeven. Let op: wij leveren standaard al onze meubel- en tafelpoten zonder schroeven omdat de benodigde lengte van de schroef/vijs afhankelijk is van de dikte van het meubel waar de meubelpoot onder geschroefd wordt. Kijk bij de categorie schroeven voor de diverse schroeven/vijzen die u bij ons gemakkelijk mee kunt bestellen.

Furniture Legs Europe Chroom

Chroom
Ean 9500014564471

Gemaakt van Staal

1

0
Chroom

Furniture Legs Europe

Chroom

EUR

Staal
Schroeven

Actieprijs vandaag : 20.50 Euro

Ga naar Chromen design hoekpoot 12,5 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *