Kleine kersen vierkanten houten meubelpoot 7 cm Meubelpoten>Kersen>Schroeven kopen Furniture Legs Europe

Kleine kersen vierkanten houten meubelpoot 7 cm K000623 kopen

 Kersen kopen

De kleine kersen vierkanten houten meubelpoot 7 cm is een vierkanten houten meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. U kunt daarmee uw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in uw interieur past. U kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is kersen. De vierkanten poot is gemaakt van massief beukenhout. De meubelpoot is voorzien van een laag kersen lak zodat de poot tijdens het stofzuigen en dweilen goed beschermd is tegen vocht. De vorm van dit product is vierkant.
De meubelpoot meet H 7 x B 5 x D 5 cm
Gemaakt van massief beukenhout
De vorm is vierkant
Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze houten poot is 7 cm (70 mm) en de breedte/diepte is 5 cm (50 mm). De lengte van het uitstekende Schroeven is 3 cm. De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is niet in hoogte verstelbaar.
Montage
Deze meubelpoot is voorzien van montagegaten voor makkelijke montage met schroeven. Let op: wij leveren standaard al onze meubel- en tafelpoten zonder schroeven omdat de benodigde lengte van de schroef/vijs afhankelijk is van de dikte van het meubel waar de meubelpoot onder geschroefd wordt. Kijk bij de categorie schroeven voor de diverse schroeven/vijzen die u bij ons gemakkelijk mee kunt bestellen.

Furniture Legs Europe Kersen

Kersen
Ean 9500014564501

Gemaakt van Hout

1

0
Kersen

Furniture Legs Europe

Kersen

EUR

Hout
Schroeven

Actieprijs vandaag : 10.75 Euro

Ga naar Kleine kersen vierkanten houten meubelpoot 7 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *