Ronde verstelbare zwarte meubelpoot 9,5 cm (M8) Meubelpoten>Zwart>M8 draadeind kopen Furniture Legs Europe

Ronde verstelbare zwarte meubelpoot 9,5 cm (M8) K000637 kopen

 Zwart kopen

De ronde zwarte meubelpoot 9,5 cm (m8) is een ronde stalen meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. U kunt daarmee uw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in uw interieur past. U kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is zwart. De vorm van dit product is rond.
De meubelpoot meet H 9,5 x B 3 x D 3 cm
Gemaakt van staal
De vorm is rond
Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven en/of M8
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze zwarte metalen poot is 9,5 cm (95 mm) en de diameter is 3 cm (30 mm). De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is 4 cm in hoogte verstelbaar aan de bovenkant.
Montage
Deze meubelpoot heeft een M8 draadeind en bevestigingsplaat met 4 verzonken bevestigingsgaten voor een zeer eenvoudige bevestiging onder uw meubels. Indien u twijfelt of uw huidige meubel een M8 draadeind of een M10 draadeind heeft dan kunt u het beste de poten van uw meubel afdraaien. Dan kunt u de dikte van het draadeind opmeten om te zien of u een M8 of M10 draadeind nodig heeft. Indien de dikte 10 mm is dan heeft u een M10 draadeind en indien de dikte 8 mm is dan heeft u een M8 draadeind.

Furniture Legs Europe Zwart

Zwart
Ean 9500014566628

Gemaakt van Staal

1

0
Zwart

Furniture Legs Europe

Zwart

EUR

Staal
M8 draadeind

Actieprijs vandaag : 13.50 Euro

Ga naar Ronde verstelbare zwarte meubelpoot 9,5 cm (M8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *