Zwarte vierkanten industrieële meubelpoot 14 cm Meubelpoten>Zwart>Schroeven kopen Furniture Legs Europe

Zwarte vierkanten industrieële meubelpoot 14 cm K000631 kopen

 Zwart kopen

De zwarte industrieële hoekpoot van 14 cm is een stalen meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel en in het verleden werd deze gebruikt onder banken van VTwonen en zijn nu weer helemaal in. U kunt daarmee uw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in uw interieur past. U kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is zwart. De vorm van dit product is een vierkant.
De meubelpoot meet H 14 x B 3 x D 3 cm
Gemaakt van staal
De vorm is vierkant
Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze zwarte metalen poot is 14 cm (140 mm), de breedte van het profiel is 3 cm (30 mm) en de diepte is 3 cm (30 mm). Het formaat van de bevestigingsplaat is 10 x 10 cm. De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is niet in hoogte verstelbaar.
Montage
Deze meubelpoot is voorzien van 4 montagegaten voor makkelijke montage met 4 schroeven. Let op: wij leveren standaard al onze meubel- en tafelpoten zonder schroeven omdat de benodigde lengte van de schroef/vijs afhankelijk is van de dikte van het meubel waar de meubelpoot onder geschroefd wordt. Kijk bij de categorie schroeven voor de diverse schroeven/vijzen die u bij ons gemakkelijk mee kunt bestellen.

Furniture Legs Europe Zwart

Zwart
Ean 9500013574976

Gemaakt van Staal

1

0
Zwart

Furniture Legs Europe

Zwart

EUR

Staal
Schroeven

Actieprijs vandaag : 18.75 Euro

Ga naar Zwarte vierkanten industrieële meubelpoot 14 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *